Silkemyk

LED Mask

White

Storlek

4 999 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Finnar
Finnar
Rodnad
Rodnad
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 101094

Vill du ta bort pigmentfläckar, finnar och ärr i ansiktet? Minska känslighet, rodnad, rynkor och linjer i huden? Då ska du prova LED-masken från Silkemyk för hemmabruk!

Vår LED-mask behandlar din hud med ljusterapi. LED-ljusterapi är en skonsam behandlingsform som drar nytta av hudens naturliga läkande egenskaper. Terapin fungerar genom att infrarött ljus i olika våglängder appliceras på huden som gör att den tror att den är skadad. Detta sätter igång en helt naturlig reparationsprocess i hudcellerna. LED-ljusterapi boostar trött hud genom att öka kollagenproduktionen i huden och ge hudcellerna mer energi, vilket i sin tur leder till att cellerna i huden lättare tar upp näring och gör sig av med slaggprodukter.
 
- Masken är CE-märkt, kliniskt testad och FDA-godkänd
- LED-teknik från NASA
- Masken är 100% fri från UV- och blått ljus
- Stimulerar kollagenproduktionen i huden
- Regenererar hudceller och ger mer energi
- Utjämnar linjer och rynkor
- Förebygger akne och rodnad
- Stärker känslig hud, gör din hud fastare och bekämpar ålderstecken
- Minskar pigmentfläckar och ärr efter finnar
 
LED-masken från Silkemyk har totalt 576 LED-ljus, vilket är fem gånger fler än andra masker på marknaden. Detta gör att ljusvågorna i denna mask träffar alla fält i ansiktet, vilket ger en optimal behandling av hela ansiktet. Masken har fyra olika ljusprogram som behandlar din hud på olika sätt.

Rött ljus: Denna ljusbehandling tränger djupt in i huden. Den återskapar hudceller, minskar tecken på åldrande som rynkor och linjer, och den jämnar ut din hudton.

Gult ljus: Denna ljusbehandling stärker känslig hud och minskar rodnad i huden.

Grönt ljus: Denna ljusbehandling lugnar irriterad hud och jämnar ut hudtonen på samma sätt som rött ljus.

Multiprogram: Det här är ett genialt multiprogram där du får lite av allt! Behandlingen startar med rött ljus, övergår till gult ljus, återgår till rött ljus igen, innan den avslutas med grönt ljus.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.