Kerstin Florian

Clarifying Probiotic Mineral Tonic

494 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lyster
Lyster
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 75434

Renande toner/ansiktsvatten som balanserar pH och ger lyster åt huden med kraften av probiotika. Koppar, fruktenzymer och ekologisk kelp stimulerar cellförnyelsen och hudens immunförsvar, och ger märkbart renare och klarare hy.

FÖRDELAR:

  • Naturligt hudreglerande formulering renar, balanserar pH och bakterieflora och ger fin lyster
  • Fruktsyror och probiotika stimulerar cellnybildningen och normaliserar hudens bakterieflora
  • Rik på mineraler, fruktextrakt och ekologisk kelp vilka avlägsnar orenheter och förbättrar hudens funktion
  • Innehåller naturliga och moderna ingredienser för hållbarhet, tvätt- och doftupplevelse

 

HUVUDINGREDIENSER:

Fermenterad Lactobacillus (probiotisk) Fermenteras från probiotiska bakterier, Lactobacillus plantarum. De fermenterade bakterierna ger upphov till mycket rikliga mängder peptidoglykan och lipoteikonsyra som bildar peptider. Peptiderna motverkar mikroorganismer på huden och ökar förekomsten av nyttiga bakterier och motverkar farliga bakterier. Denna ingrediens har kliniskt bevisats bidra till att motverka uppkomsten av akne, förbättra motståndskraften mot bakterier och minska hudrodnader. Efter 3 dagars test in vivo hade storleken på aknen minskat med 50 %, samtidigt som hudirritationerna lindrats och hudbarriären stärkts. Denna ingrediens minskar antalet skadliga bakterier i huden utan att huden utvecklar resistens mot dem som kan ske vid användandet av andra bakteriedödande ingredienser (som t.ex. triklosan).

Fruktextrakt (granatäpple, grapefrukt, blåbär, sockerrör, sockerlönn) En blandning av växtextrakt från s.k. ”superfrukter” och naturliga syror stimulerar cellförnyelsen och avlägsnar döda hudceller så att huden omedelbart blir mjukare och klarare.

Ekologiskt extrakt från kelp knöltång (Ascophyllum nodosum) Denna ätliga alg växer i norra Atlanten och har flera fördelar. Den stimulerar blodcirkulationen och cellförnyelsen och ger, tack vare sitt höga innehåll av makro- och mikronäringsämnen, näring åt huden inklusive 16 aminosyror och 14 vitaminer. Tången är naturligt rik på mineraler, polysackarider och proteiner och bidrar därför till att rena och syresätta huden.

Mineralkomplex (koppar, mangan, zink) Dessa mineralföreningar kan bidra till att förbättra hudens elasticitet och renhet samtidigt som de motverkar inflammation, bidrar till att normalisera hudens bakterieflora och främjar cellreparationen. Koppar stramar upp och gör huden fastare, skyddar och förbättrar hudens kondition samtidigt som den ger produkten en vackert blå färgton. Mangan fungerar både som antioxidant och hudförbättrare då den stimulerar kollagensyntesen och ökar återfuktningen. Zink motverkar talgproduktionen och bidrar till att skydda huden mot miljöpåverkan. Dessa tre komponenter är kända för att kunna motverka akne och hudinflammationer.

Nypon (fruktextrakt från Rosa canina) Nypon är rika på flavonoider, vilket gör att detta extrakt minskar talgproduktionen och porstorleken. Hyn blir klar och mindre glansig med färre orenheter.

Komplex av växtextrakt (algerna kelp och spirulina samt triphala, som är en kombination av tre ayurvediska frukter från träden: amalaki, kali och haritaki) Kelp är känd för att lindra irriterad hud, rensa ut fria radikaler och motverka inflammation. Extrakt från Spirulina Maxima utvinns ur mikroskopiska sötvattensalger, mycket rika på natriumbikarbonat och proteiner. Triphala stöttar immunförsvaret och reglerar talgproduktionen. Den uppskattas för sin renande, tonande effekt på huden och innehåller antioxidanter, utrensningskomponenter som ökar mikrocirkulationen och själva transporten ut av slaggämnen, som hjälper till att föryngra huden.

ANVÄNDNING 
 

Applicera på rengjord hy i ansiktet och på halsen morgon och kväll med hjälp av en bomullsrondell. Undvik området kring ögonen. Kan med fördel även användas på bröstet, ryggen och dekolletaget.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.