Linda Johansen Skincare

Rose Bloom Facial Mist

Storlek

379 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Torr
Torr
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 96618

”Det är något magiskt med rosenvatten. Blombladen måste plockas försiktigt och ångdestilleras för att den vackra doften och de lugnande egenskaperna som rosen har för huden ska kunna extraheras. Jag älskar min ansiktsmist och använder den under hela dagen.” Linda x

Eterisk rosenolja destilleras från damascenerrosornas blomblad. Oljan är naturligt antibakteriell och rik på aktiva ämnen som kan hjälpa till att rengöra, tona och balansera huden samt lugna, fräscha upp och att ge huden lyster. Samtidigt som rosenvatten hjälper till att lugna överaktiva talgkörtlar och minska glans, återfuktar den också alla hudtyper från torra till sensibiliserade och oljiga till rebelliska – utan att göra huden glansig.

Applicering:

Spraya misten över hela ansiktet, halsen, dekolletaget och på de områden du vill lugna, återfukta och fräscha upp – morgon, dag och natt.

En ansiktsmist är en av de mest mångsidiga produkter du kan välja. Den fungerar utmärkt att använda innan serum, under eller över smink för att lugna och fräscha upp, som en svalkande spray för vilken sommardag som helst och under masker för att lägga till ett extra lugnande lager. Rosenvatten är en utmärkt pH-balanserare utan att vara adstringerande, vilket gör att det kan balansera torr, känslig och oljig hud precis lika effektivt.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Fuktighetsbevarande och återfuktande

• Balanserar din huds pH-värde

• Lugnar känslig hud

• Passar alla hudtyper

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.