Linda Johansen Skincare

Salicylic Tonic

Storlek

179 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Djuprengörande
Djuprengörande
Minskar porer
Minskar porer
Fet
Fet
Blandhy
Blandhy
Salicylsyra
Salicylsyra
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 96628

”Oavsett om du vill ha ett jämnt underlag för smink eller en lugn hud som känns fräsch och klar, lovar jag att det här ansiktsvattnet kommer lösa upp tilltäppta porer och verkligen ge en hud full av lyster.” Linda x

Utformad för att rengöra, exfoliera och göra huden klarare, även för den mest rebelliska hud. Salicylsyra balanserar sebum, sveper iväg döda hudceller och hjälper till att minimera blemmor. Det bidrar också till att motverka glans och minskar intrycket av stora porer. Formulan är antibakteriell, djuprengörande och kan användas för att minska allt från överdriven glans till envis akne. Du kan också använda den en gång i veckan på normal hud för att djuprengöra porer.

Applicering:

Mätta helt enkelt en bomullsrondell och svep den lätt uppåt över dekolletage, hals och ansikte. Undvik området runt ögonen och ge extra uppmärksamhet åt tilltäppta porer. Använd morgon och kväll efter rengöring och avsluta med ditt serum och fuktighetskräm.
Det här ansiktsvattnet kan också hjälpa till att lindra akne på kroppen. Så om du har blemmor, behandla dem på samma sätt som ansiktet. Skölj inte bort ansiktsvattnet – låt det helt enkelt torka en sekund innan du applicerar ditt serum. Undvik alltid området runt ögonen. Bra för normala till oljiga hudtyper.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Antibakteriell och djuprengörande formula

• Drar ihop förstorade porer och minskar glans

• Hjälper till att förebygga akne och blemmor

• För normal/kombinerad/oljig/aknebenägen hud

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.