NIOD

Superoxide Dismutase Saccharide Mist

Storlek

555 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Återfuktande
Återfuktande
Salicylsyra
Salicylsyra

Beskrivning

Artikel: 70569

NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist

En hudbehandlande produkt och ska inte klassificeras som en traditionell fuktspray. Det är ett fundamentalt dagligt skydd mot oxidativ stress, fuktförlust samt stärker huden för att reducera risk för inflammationer.

  • pH - 6.0 - 7.0
  • Fri från alkohol, silikoner, nötter & gluten
  • Vegansk
  • Cruelty Free

Innehåll: 240 ml

Användning

Applicera på morgon och kväll över ansikte och hals efter rengöring och innan applicering av andra produkter. Om du använder SDSM2 i en del av din NIOD-rutin, applicera efter LVCE och/eller SS, men innan CAIS 2. Kan även användas på andra delar av kroppen för att förbättra vattentäthet och/eller jobba mer direkt på oxidativa stressfaktorer.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.