Benton

Snail Bee High Content Lotion

Storlek

309 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Acne
Acne
Acne
Acne
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: 69402

En vårdande och reparerande ansiktslotion som istället för vatten är baserad på snigelsekret och en hög koncentration bigift som tillsammans verkar för att kicka igång hudens självläkningsprocess och stimulera produktionen av kollagen och elastin. Denna lotion är en lättare variant på Bentons Steam Cream och passar alla åldrar och hudtyper, framförallt fetare hy och blandhy. Perfekt även för acnebenägen pga. snigelsekret och bigift effektivt lindrar och förebygger acne.
Huvudingredienserna är:
• Snigelsekret - en riktig mirakelingrediens och en av de mest kända inom koreansk hudvård. verkar antibakteriellt, antiinflammatoriskt, reparerar skadad hud och stimulerar cellförnyelsen. Det motverkar och lindrar allt ifrån acne, hudpigmentering, förstorade porer, rodnad, eksem, torr hud samt förebygger hudens åldrande.
• Bigift - verkar antiaging och reparerande. Den lurar huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området och aktivering av kollagen- och elastinproduktion. Bigift hjälper även med hudpigmentering och acneärr. Genom regelbunden användning förbättrar den hudens textur, elasticitet och allmänna utseende.
• EGF – (oligopeptid) en plantbaserad tillväxtfaktor som verkar anti-aging genom att stimulera cellförnyelsen.
• Niacinamide - jämnar ut hudtonen, förminskar storleken på porer, reglerar talgproduktionen, förbättrar utseendet på fina linje och hudens textur samt skyddar från miljöpåfrestningar.
• Arganolja – rik på E-vitamin, antioxidanter och essentiella fettsyror. Skyddar huden från fria radikaler och luftföroreningar. Mjukgör huden och binder fukt. Passar alla hudtyper, även fetare, eftersom den absorberas lätt upp av huden och täpper inte till porerna.
• Peptider - ökar hudens elasticitet, förbättrar fuktbalans, lugnar känslighet.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.