Bioline Jatò

De-Sense Instant Relief Cream Nourishing Tetrapeptide

Storlek

659 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Återfuktande
Återfuktande
Lugnande
Lugnande
Känslig
Känslig
Peptider
Peptider
Rodnad
Rodnad
Rosacea
Rosacea

Beskrivning

Artikel: 88566
De-Sense Instant Relief Nourishing Cream Tetrapeptide är en rik creme som extremt effektivt minskar rodnader och överkänslighet i huden samt förhindrar att de återkommer. En perfekt creme för dig med mycket torr hud samt lider av vidgade kärl i ansiktet. Ger näring på djupet vilket ökar hudens elasticitet och gör den mjuk. Överkänslighet i huden har ofta en överaktivitet och smärtreceptorerna är aktiva. Detta gör att huden reagerar på ofarlig miljöstimulering och kan leda till rodnad, kliande, brännande känsla. Typisk hudtillstånd är rosacea eller mycket påverkad hud av eksem. Pentapeptid-59 hämmar smärtreceptorerna och minimerar på så sätt känsligheten. Innehåller även Glycyrrhetinicidsyra som lugnar och verkar antiinflammatoriskt, en reparerande ingrediens som härstammar från lakrits. Vegansk formula.
För vem: Cremen är speciellt riktad för dig med en mycket torr och hyperkänslighet i huden. Som exempelvis rosacea, vidgade kärl, eksem eller efter kemisk peeling.
Styrkor:
Närande
Otroligt lugnande
Stabiliserande för huden
Användning: Tvätta ansiktet och tona, applicera gärna serum innan cremen. Massera försiktigt in cremen för att inte aktivera huden för mycket.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.