Caudalie

Premier Cru The Cream Refill

Storlek

949 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Mogen
Mogen
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 112556
För Caudalie är det viktigt att skönhet går hand i hand med hållbarhet, därför har de tagit fram Premier Cru The Cream Refill, en refillkapsel till ansiktskrämen med samma namn. Denna refill går inte att försluta och kan inte användas ensam; den är designad för att installeras i den påfyllningsbara burken.
Premier Cru The Cream är en lyxig och anti-ageing ansiktskräm som innehåller patenterad TET8™-teknologi för att korrigera samtliga åtta ålderstecken: djupa rynkor, fina linjer, fasthet, volym, elasticitet, mörka fläckar, intensiv fukt och lyster. Formulan är även berikad med uppstramande socker för en omedelbar, naturlig och uppstramande effekt som är synbar inom tre minuter och varar i upp till sex timmar. Finns tillgänglig i refillformat. 97% ingredienser av naturligt ursprung. Icke-komedogen. Dermatologiskt testad.
• Anti-ageing och lyxig ansiktskräm
• Uppstramande effekt
• Passar alla hudtyper
• Vegansk formula
Synliga resultat:
Reducerade rynkor: 93%*, reducerade fina linjer: 87%, korrigering av mörka fläckar: 93%, strålande hud: 93%, fastare hud: 97%, förbättrad elasticitet: 96%, mer harmonisk ansiktsvolym: 94%, återfuktad hud: 100 %**.
*Klinisk studie, % avser tillfredsställelse, 31 frivilliga, 56 dagar. **Klinisk studie, % avser tillfredsställelse, 32 frivilliga, 56 dagar.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.