Maria Åkerberg

Face Lotion More

Storlek

239 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt
Naturligt
Naturligt
Anti-age
Anti-age
Utjämnande
Utjämnande
Återfuktande
Återfuktande
Mogen
Mogen
Känslig
Känslig

Beskrivning

Artikel: 43684
Face Lotion More är en Anti-age kräm för mogen hud som återger huden dess elasticitet och spänst. Passar även känslig hud.

Face Lotion More är en fuktighetsbevarande lotion för mogen hud med extrakt från rödklöver och eteriska oljor från ros, patcholi och bergamott som verkar utslätande. I Rödklöver finns isoflavoner, som återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Studier har visat att när rödklöverextrakt används på huden stimuleras åter cellförnyelsen. Hyn blir friskare och slätare.

Gurkörtsolja, nyponfröolja samt de eteriska oljorna Ros Otto, patcholiolja och bergamottolja medverkar till den regenererande effekten.

Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud.

Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.

Patcholioljan utvinns av torkade blad från växten patcholi, en buske som växer i Indien, Kina och Indonesien. Oljan har en exotisk, orientalisk doft och stimulerar hudens celldelning.

Bergamottolja utvinns ur citrusfrukten bergamott. Oljan är balanserande och renande. Den oljan som används är fri från bergapten som annars kan göra huden ljuskänslig.

Rose Otto är olja destillerad från rosblommor. Den är regenererande och ökar den fuktighetsbevarande effekten. Produkten passar ofta efter 40+.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.