Peter Thomas Roth

Vital-E Microbiome Age Defence Cream

Storlek

965 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Mogen
Mogen
Peptider
Peptider
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 89965
En fuktcreme som synbart hjälper till att reparera* och stärka hudens skyddsbarriär för att stödja hudens naturliga mikrobiom, en osynlig barriär som skyddar huden mot skadlig miljöpåverkan som har en åldrande effekt på huden. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi, prebiotiska och probiotiska ingredienser.

·Reparerar* och stärker hudens skyddsbarriär
·Skyddande effekt mot yttre miljöpåverkan
·Förbättrar hudens elasticitet och har en mjukgörande effekt
Innehåller bl a.
Gamma E Antioxidant-teknologi - med hjälp av överlägsen antioxidanteffekt hjälper den till att förbättra och synbart motverka matt och livlös hud, fina linjer, rynkor och minskad spänst orsakad av skadlig miljöpåverkan.

3 % extrakt av Butterfly Ginger-roten - hjälper till att synbart avlägsna orenheter från hud som utsätts för blått ljus från tekniska enheter.

Pre/Pro-BioDefense-komplex - en blandning av prebiotiska och probiotiska ingredienser som synbart hjälper till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan.

*Baserat på resultaten från en 30-dagars ansiktskartläggningsstudie med klinisk mätning på de 38 deltagarna vars hudbarriärer först utsattes för påfrestningar med negativ inverkan och därefter återställdes (reparerades) till sitt naturliga sunda tillstånd. Individuella resultat kan variera.

Låt den konsistensförändrande fuktcremen smälta mellan fingertopparna. Applicera kontinuerligt två gånger dagligen på rengjord hud i ansiktet och på halsen.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.