Q+A

5-HTP Face & Neck Cream

Storlek

170 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: 102275
5-HTP Face & Neck Cream från Q+A är en återfuktande kräm för både ansikte och hals som lämnar huden frisk och revitaliserad. Krämen har en rad egenskaper: den skyddar, förbättrar och tillför huden precis det den behöver. Innehåller 5-HTP - en aminosyra som förbättrar hudens smidighet och elasticitet medan den främjar kollagenproduktionen i huden.

Nyckelingredienser
Griffonia Seeds
Fröerna från griffoniaplantan är en naturlig källa till aminosyran 5-HTP, eller 5-Hydroxytryptophan. I tillägg till sin uppstramande effekt har 5-HTP en skyddande egenskap. Som en barriär skyddar den mot yttre påverkan. Denna ingrediens är ett måste för mogen hud!

Caffeine
Denna ingrediens är inte bara begränsad till morgonkaffet! Koffein bidrar till att förbättra cirkulationen, verka nedsvällande på huden och reducera trötthetstecken.

Biosaccharide Gum
Framställd genom jäsning av planter ger biosackarid intensiv återfuktning till huden samtidigt som den hjälper med att redusera fina linjer. Huden lämnas sammetsmjuk och känns piggare än någonsin.

5-HTP Face & Neck Cream passar för alla hudtyper.
97.5% Naturliga ingredienser, vegansk, utan parfym.

Hur?
Applicera krämen på önskat område. Kan användas som en dag- eller nattkräm eller för behandling av ett specifikt område.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.