Q+A

Hyaluronic Acid Daily Moisturiser

Storlek

139 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 102290
Hyaluronic Acid Daily Moisturiser från Q+A är en återfuktande ansiktskräm med hyaluronsyra och polyglutaminsyra. Krämen ger långvarig återfuktning och näring på djupet samtidigt som den förhindrar uttorkning och lämnar huden fräsch och len.

Nyckelingredienser
Hyaluronic Acid Crosspolymer
Korspolymeren hyaluronsyra har otroliga fuktbindande egenskaper på grund av den låga molekylvikten. Den bryts ned långsammare vilket har en utfyllande effekt på rynkor och en långvarig fuktbevarande effekt. Sodium Hyaluronate Crosspolymer drar ner fukten på djupet mellan hudcellerna för långvarig återfuktning och har en stöttande effekt för huden byggstenar som ger en jämnare och mjukare hud.

Polyglutamic Acid (PGA)
En vattenlöslig peptid som liknar hyaluronsyra genom att den transporterar fukten in i huden, men är fem gånger mer återfuktande. I motsättning till hyaluronsyra består polyglutaminsyra av stora molekyler som skapar en skyddande barriär i huden. Polyglutaminsyra minskar uttorkning och uppmuntrar hudens naturliga fuktprocess som fyller ut fina linjer och piggar upp en glåmig hudton.

Rice Brand Extract
Rice Brand är naturens beauty booster! Extrakt från riskli är oljan utvunnet från det yttre skalet på riskorn. Full av antioxidanter, vitamin B och E och naturliga mjukgörare. Den ger inte bara långvarig återfuktning på djupet utan skyddar även huden mot UV-strålar och andra föroreningar.

Hyaluronic Acid Daily Moisturiser passar alla hudtyper.
97,5% Naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Hur?
Applicera ett jämnt lager på ren hud. Används morgon och kväll, eller vid behov.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.