The Skin House

Wrinkle Snail System Cream

Storlek

224 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Lyster
Lyster
Mogen
Mogen
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 71694

The Skin House Wrinkle Snail System Cream är en snigelkräm som ökar hudens elasticitet. Formulan innehåller adenosine och snigelsekret som kontrollerar regenerativa kapaciteten i huden som ökar med åldern. Den här anti-rynk snigelkrämen hjälper till att reducera synbarheten av rynkor och stramar upp huden samt gör den mer elastisk. Dessutom arbetar den aktivt för att minska torrhet i huden utan att göra den glansig.

 

  • Passar en trött och tunn hud
  • Återfuktande
  • Uppstramande effekt
 

Användning

Krämen kan användas på flera olika sätt.

  • Som en nattkräm innan du går och lägger dig, som ett sista steg i en grundläggande hudvårdsrutin, applicera en tillräcklig mängd att slå lätt in det för att absorberas.
  • Som en massagegel för känslig hy när den behöver extra fukt. Använd efter toner för att släta ut hudstrukturen och applicera sedan snigel krämen tjockt över ansiktet och massera in mjuk.
  • Som en återfuktningsmask, använd toner för att släta ut hud strukturen och applicera snigel krämen tjockt och låt det vara i 15-20 minuter och skölj sedan av.
 

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

 
 

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.