Mario Badescu

Buffering Lotion

Variant

269 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Exfolierande
Exfolierande

Beskrivning

Artikel: 55630

Att upprätthålla och uppnå balans är avgörande när man tar hand om en blandhy, som ofta är benägen att få en oljig T-zon, men även har benägenhet att bli torr i andra delar av ansiktet.

För att säkerställa att huden får en vacker lyster – utan att bli blank - använd produkter som är speciellt formulerade för att kontrollera hudens produktion av fett, rengöra porerna och uppmuntra balans i tilltäppt hud.

 

Mario Badescu Buffering Lotion är en snabbabsorberande punktbehandling speciellt utvecklad för att behandla stora djupgående finnar. Framtagen för problemhud, jobbar Buffering Lotion under natten för att minimera existerande finnar. Milda ingredienser (som allantoin och niacinamide) hjälper till att balansera huden och förbättra hudens utseende.

  • Minimerar stora, djupgående finnar
  • Främjar en klar hud
  • Berikad med niacinamide och zinkoxid

 

Användning:

SKAKA FLASKAN VÄL. Använd på kvällen, efter rengöring. Applicera direkt på finnarna med rena fingrar. Använd Buffering Lotion helt ensam, utan fuktkräm eller nattkräm. Ska ej användas som en förebyggande produkt, använd endast på existerande finnar. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

*Rekommenderas inte för användning med receptbelagda mediciner eller känslig hud. Om irritation uppstår och kvarstår, sluta använda produkten.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.