Annemarie Börlind

Naturoyale Eye and Lip Care

Storlek

879 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Mogen
Mogen
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88049

Lyft och lyx för mogen hud. En effektiv ögon- och läppcrème som binder fukt och gör linjer och rynkor mindre synliga. Biolifting komplexet med vit tryffel tillsammans med Szechuanpeppar aktiverar cellförnyelseprocessen och mjukar upp intrycket av fina linjer och rynkor runt ögon och mun. Eskulin hjälper till att dämpa svullad och reducerar fina linjer. Huden får en märkbart fastare, mjukare och slätare uttryck runt ögon och läppar. Crèmen stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger den skydd mot väder, vind samt fria radikaler. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.
 

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.