IDUN Minerals

Moisturizing eye cream

Storlek

199 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Återfuktande
Återfuktande
Glycerin
Glycerin
E-vitamin
E-vitamin
Niacinamide
Niacinamide

Beskrivning

Artikel: 85575
TREAT 2. Ett återfuktande ögonserum som ger en uppfriskande och utjämnande effekt. IDUN Minerals Mineral Moisturizing Eye Serum innehåller niacinamid (2%) och folsyra som skyddar, reparerar och stärker hudbarriären, naturliga nordiska oljor från raps och havre som lugnar och skyddar, samt återfuktande olja från oliv och shea som tack vare sin tunna konsistens ger en ultralätt formula, perfekt för det känsliga ögonområdet.
IDUN Minerals Mineral Moisturizing Eye Serum är vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
Passar bra för: Alla hudtyper.
Upptäck IDUN Minerals veganska hudvårdserie. Dermatologiskt testad med beprövade resultat som passar även de mest känsliga. Innehåller noggrant utvalda ingredienser som ger den perfekta balansen mellan vetenskap och natur. Framtagna och producerade i Sverige med tuber gjorda utav förnybart material och som kan återvinnas. Skräddarsy din hållbara hudvårdsrutin i fyra enkla steg:
CLEANSE – TREAT - CARE – PROTECT.
Användning:
Rengör din hy och applicera därefter en liten mängd serum under ögonen och på ögonlocken med hjälp av långfingret för en extra lätt touch. Förvara med fördel serumet i kylen för att få en mer kylande effekt på trött hud under ögonen.

Tuben är tillverkad i Sverige och gjord utav förnybart material (grön PE). Återvinn förpackningen genom att separera locket från tuben och sortera båda som plastavfall. Med Bower-appen får du pengar tillbaka när du återvinner IDUN Minerals förpackningar.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.