Linda Johansen Skincare

Eye Recovery Mask

Storlek

399 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Parabenfri
Parabenfri
Återfuktande
Återfuktande
Lyster
Lyster
Fina linjer
Fina linjer
Svullnad
Svullnad

Beskrivning

Artikel: 96607

Vår Eye Recovery Mask består av två snabbverkande fina gelmasker som är intensivt fuktgivande för området runt ögonen och bidrar till att minska tecken på trötthet, reducera svullnader, motverka mörka ringar och minska fina linjer. Maskerna sätter sig som en film på huden och stannar på plats, även när du rör på ansiktet. Det är ett perfekt sätt att pigga upp trötta ögon på bara 15–20 minuter.

Dessa underbart svalkande, serumdränkta maskerna för området under ögonen är som en andra hud. Vi tillverkar dem genom att doppa ett tunt lager naturlig bio-cellulosa i ett svalkande, återfuktande serum, för att minska fina linjer och omedelbart ge näring åt det känsliga området runt ögonen. Actiflow® är rik på polysackarider (som härrör från jäst) vilket hjälper till att skydda mot svullnader och mörka ringar, hamamelisextrakt är rikt på tanniner och har adstringerande egenskaper vilket lindrar irritationer runt ögonen medan Fucogel® återfuktar, ger ny struktur åt huden och hjälper till att omkonturera ömtålig hud.

Applicering:

1. Rengör huden och badda den torr med en bomullsrondell eller en torr tvättlapp för att se till att masken fäster.

2. Det finns två masker i varje påse – öppna från över högra hörnet.

3. Avlägsna de tjockare blå ytterlagren och ta ut dina två släta, filmtunna masker – de är väldigt tunna, som cellulosa.

4. Applicera en mask under varje öga med den smalare delen närmast näsan – jämna till den och smörj på kvarvarande serum.

5. Låt sitta i 15–20 minuter och avlägsna sedan försiktigt maskerna och klappa in överblivet serum.

6. Försök undvika att få serum i ögonen.

 

Våra masker produceras i ett laboratorium i Frankrike och innehåller den flitiga lilla bakterien Acetobacter xylinum – en ren bio-cellulosa som vi destillerar in i masker. Bio-cellulosa är ett naturligt fiber som håller vatten upp till 100 gånger sin egen vikt. Det är ett mycket fint fiber som vävs till en tunn film – viket betyder att det formar sig efter huden utan att halka av, så att all fukt absorberas direkt in i huden. Du behöver inte ens vara stilla – utan kan röra dig helt fritt när du använder maskerna utan att riskera att de halkar av eller lossnar.

Varje mask är helt nedbrytbar och tillverkad utan kemiska processer. De är därmed helt miljövänliga och du kan säkert använda och kassera så många du vill. 

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Fräschar upp området runt ögonen

• Fuktar och jämnar ut hudtonen

• Ögonmasker av cellulosa anpassar formen efter huden

• Lämplig för alla med ögon som ger ett trött intryck

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.