Origins

GinZing Refreshing Eye Cream

316 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Niacinamide
Niacinamide
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Lysterlös
Lysterlös
Mörka ringar
Mörka ringar
Svullnad
Svullnad

Beskrivning

Artikel: 113873

Denna ögoncreme med hyaluronsyra och kaffefröolja återfuktar ögonområdet och hjälper till att synligt reducera mörka ringar och motverka svullnader med hjälp av C-vitamin och niacinamid både här och nu och över tid. Panax Ginseng och kaffe motverkar ett trött utseende i ögonområdet och ger hälsosam lyster. Finns i två nyanser med mineralpigment som ljusar upp ögonområdet.

 

Klappa försiktigt in cremen runt ögonen med fingertopparna, både morgon och kväll. Tips: Använd ögoncremen som en naturlig highlighter.

 

Förpackningen till nya GinZing Refreshing Eye Cream är producerad av 97 % PCR-material – dvs. material som har skickats för återvinning av konsumenter – och är ett material som redan har använts och annars skulle slängas. Att återanvända det motverkar att det bildas nytt plastavfall.

 

86 % av personerna i det kliniska testet hade synligt färre mörka ringar över tid*

 

89 % av testpersonerna sa att produkten direkt fick ögonen att se utvilade ut** (eller) 89 % av testpersonerna sa att produkten omedelbart fick ögonen att se utvilade, klarare och mer strålande ut**

 

93 % av testpersonerna i konsumenttestet uppgav att deras ögonområde såg klarare, mer strålande och fräschare ut efter 4 veckor***

 

*Kliniskt test med 66 kvinnor efter användning av produkten i 12 veckor.

**Konsumenttest med 110 kvinnor efter en användning av produkten.

***Konsumenttest med 110 kvinnor efter 4 veckors användning av produkten.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.