Peter Thomas Roth

Pumpkin Enzyme Mask

Storlek

563 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Exfolierande
Exfolierande
Djuprengörande
Djuprengörande
Normal
Normal
Blandhy
Blandhy
Mogen
Mogen
Torr
Torr
Fet
Fet
Känslig
Känslig
AHA-syra
AHA-syra
C-vitamin
C-vitamin
Glykolsyra
Glykolsyra
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 47428
Denna trippelverkande, exfolierande enzymmask eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid.

Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor. Passar alla och är perfekt för en trött och livlös hud. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Passar alla hudtyper.

Användning:
Applicera ett generöst lager på rengjord hud. Massera varsamt i cirkelrörelser med fuktade fingertoppar för att exfoliera med det mikropolerande aliminiumoxidpulvret. Låt vara i 3–7 minuter beroende på hudkänslighet och låt alfa-hydroxidsyran och enzymerna arbeta. Skölj noggrant.

Använd en eller två gånger i veckan. Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Endast för externt bruk.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.