5 stars, based on 2 reviews

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask 150 ml

645 kr 645
Ej i lager
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Pumpkin Enzyme Mask, Peter Thomas Roth Peeling & Ansiktsskrubb

EAN 670367001257
Egenskap Lyster, Utslätande
Hudtillstånd Finnar, Lysterlös, Förstorade porer
Hudtyp Alla hudtyper
Nyhetsdatum 2017-09-15
Produkttyp Multipeeling
Storlek Mellan
Volym 150 ml

Denna trippelverkande, exfolierande enzymmask eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid.

Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor. Passar alla och är perfekt för en trött och livlös hud. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Passar alla hudtyper.

Användning:
Applicera ett generöst lager på rengjord hud. Massera varsamt i cirkelrörelser med fuktade fingertoppar för att exfoliera med det mikropolerande aliminiumoxidpulvret. Låt vara i 3–7 minuter beroende på hudkänslighet och låt alfa-hydroxidsyran och enzymerna arbeta. Skölj noggrant.

Använd en eller två gånger i veckan. Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Endast för externt bruk.

Upptäck mer som Pumpkin Enzyme Mask
Produkten har lagts i kundvagnen