Annemarie Börlind

Naturoyale Lifting Serum

Storlek

812 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Ekologiskt
Ekologiskt
Återfuktande
Återfuktande
Mogen
Mogen
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Pigmenteringar
Pigmenteringar
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88046

Lyft och lyx för mogen hud. Ett ansiktsserum som synligt ger dig en omedelbar effekt och en koncentrerad näringstillförsel med Bio-komplexet som bl.a. innehåller vit tryffel tillsammans med botanisk hyaluronsyra och strandlilja. Dessa aktiva ingredienser gör din hud väl återfuktad, synligheten av fina linjer och rynkor minimeras, ojämnheter i pigmenteringar och hudton normaliseras. För snabba synliga resultat och hud med oemotståndlig lyster. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.
 

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.