bareMinerals

Skinlongevity Long Life Herb Serum

Storlek

677 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Anti-age
Anti-age
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 87501
Ett rent, veganskt anti-age serum med kraftfull mineralrik Long Life Herb. Serumet är kliniskt bevisad attr att stärka huden så att den ser yngre ut, längre.
Förebygger och arbetar på synliga ålderstecken genom att stärka din hud. Vårt kraftfulla serum är kliniskt bevisat att att stärka hudbarriären med 45%* på bara 4 veckor, för att bättre motstå skadlig miljöpåverkan, fria radikaler och stress. Resultatet är en starkare hud som ser yngre ut, längre. Vårt nya och förbättrade anti-aging-serum reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudtrukturen och hudtonen och ger lyster.
Hemligheten med detta stärkande serum, som passar för alla åldrar och hudtyper (inklusive åldrande hud), är vår exklusiva Long Life Herb (nu förstärkt för förbättrad effektivitet) och kraftfulla botaniska extrakt. Med ett högre mineral- och vitamininnehåll än grönkål och spenat har Long Life Herb i århundraden varit en del av den lokala dieten på ön Okinawa, Japan, där människor lever längre än nästan någonstans på jorden. Denna kraftfulla, mineralrika superfood skördas ansvarsfullt utan jordbrukskemikalier, bekämpningsmedel eller kemiskt gödsel.
* Baserat på en 8-veckors klinisk studie med 29 kvinnliga deltagare (TEWL 4-veckors data läst).
Användning:
Efter rengöring, applicera 2 pump över ansikte och hals. Använd dagligen morgon och kväll.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.