Benton

Snail Bee High Content Essence

Storlek

296 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Lugnande
Lugnande
Acne
Acne
Niacinamide
Niacinamide
Peptider
Peptider
Acne
Acne
Fina linjer
Fina linjer
Rodnad
Rodnad

Beskrivning

Artikel: 69403

Snail Bee High Content Essence är prisad av många K-beauty fans i alla åldrar som deras "Holy Grail"-essence för sina effektiva egenskaper som gynnar de flesta hudtillstånd och problem. Istället för vatten som traditionellt är en av basingredienserna i hudvård är Snail Bee High Content Essence baserad på snigelsekret-filtrat i hög koncetration. Tillsammans med en handfull andra aktiva ingredienser hjälper det till att återfukta, reducera rodnad och irritation hos en stressad hud, verka utjämnande på hudtonen samt stimulerar cellförnyelsen, för att bara nämna några av denna essencens fantastiska egenskaper.

  • Multiverkande

  • Baserad på filtrerat snigelsekret

  • Passar alla hudtyper

  • Närande, vitaliserande & skyddande

Innehåll: 60 ml

Nyckelingredienser
  • Snigelsekretfiltrat - En riktig hudhjälte och en av de mest populära ingredienserna inom Koreansk hudvård. Det verkar antiinflammatoriskt, bakteriedödande, vårdande och återfuktande, vilket gör att den lämpar sig för alla hudtyper, inklusive väldigt känslig och problembenägen hud.

  • Bigift - Verkar anti-age och återhämtande. Den "lurar" huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området samt aktivering av kollagen- och elastinproduktion. Bigift verkar effektivt i förebyggande syfte av hudpigmentering och acneärr. Genom regelbunden användning förbättrar den hudens textur och utseende.

  • EGF (oligopeptid) - En växtbaserad tillväxtfaktor som verkar anti-age genom att stimulera cellförnyelsen.

  • Niacinamide - Verkar utjämnande på hudtonen, reducerar porsynlighet, förbättrar utseendet på fina linjer samt skyddar huden från miljöpåfrestningar.

  • Allantoin - Vårdar & mjukgör.

  • Adenosine - Verkar anti-age, gör huden mjuk och smidig samt förebygger uppkomsten av linjer.

Användning

Efter rengöring och toner, pumpa 1-2 gånger och klappa försiktigt in produkten i hela ansiktet med båda händerna för att öka absorption. Följ upp med serum, ögonkräm och fuktkräm. Passar alla hudtyper, även känsligare samt problembenägen hy.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.