Bioline Jatò

De-Sense CC Cream

Färg

596 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Lugnande
Lugnande

Beskrivning

Artikel: 88568
De-Sense Instant Relief CC Cream SPF30 är en färgad dagcreme med SPF30. Cremen skyddar, döljer och lugnar röd och irriterad hud. Även perfekt för dig som vill ha en utjämnande effekt på hudtonen med hjälp av din dagcreme. Den här dagcremen ersätter lätt din foundation vid dagligt bruk då den jämnar ut och lämnar en sån fin lyster på huden. Kan användas av alla hudyper även den som inte är känslig, utan bara vill ha en färgad dagcreme som gör morgonrutinen enklare. Med Pentapeptid 59 som lugnar smärtreceptorerna verkar cremen lugnande på hudens stimulireaktioner. Ginkoextraktet är rikt på antioxidanter som skyddar känslig hud. Den rika formulan med högkvalitativa mineraler korrigerar och jämnar enkelt ut din hudton. Dessutom anpassar sig cremen efter din egen färg på huden. Vegansk formula.


För vem: De-Sense Instant Relief CC Cream passar alla hudtyper men lämpar sig extra bra för den som vill dölja små imperfektioner i huden.

Styrkor:
Färgad dagcreme
Lugnande
SPF30

Användning: Kan användas som ensam dagcreme efter rengöring, toner och serum. Eller som en extra skyddande och färgkorrigerande creme ovanpå din dagcreme.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.