Bioline Jatò

Lifiting Code Peptide Pearls

Storlek

1 285 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Utjämnande
Utjämnande
Peptider
Peptider
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88548
Lifting Code Peptides Pearls är en revolutionerande synergi mellan två aktiva peptider, inkapslade i en engångspärla, i en rik och silkeslen formula. Kuren minimerar uttryckslinjer och förbättrar hudens spänst. Pärlorna bidrar till att huden återfår sin elasticitet och fasthet. Perfekt för vintertorr och glåmig hy. Två mycket potenta serum som kombineras i sin bästa effekt genom hög koncentration. Pärlorna används som en kur när du önskar en kick för huden. Gör huden spänstigare och mer uppstramad. Innehåller elstinbooster och kinetik-system som fyller ut. Vegansk formula.
En kraftfull kombination av två boostande serum:
Bronze pearls, 2 % AGR peptide solution, Uppstramande effekt.
Silver pearls, 10 % BTX peptide solution, Botoxliknande effekt.

För vem: För dig som saknar spänst i huden och vill ha en uppstramande och utfylld effekt på huden inför speciella event eller om du önskar fortsätta använda pärlorna under längre tid.

Styrkor:
Används som i en kur
Perfekt för speciella tillfällen
Lyftande booster


Användning: Lifting Code Peptide Pearls används morgon och kväll i 15 dagar. Eller en gång per dag i 30 dagar. Använd Bronspärlan på dagen och silverpärlan på natten. Använder du dom i 30 dagar kör du varannan dag bronz och varannan dag silver.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.