Ecooking

Facial Oil

Storlek

319 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Ekologisk
Ekologisk
Parfymfri
Parfymfri
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 114456

Facial Oil är en näringsrik kombination av vitaminer och oljor som skämmer bort din hud med intensiv fukt och vård som får huden att glänsa.

Bland oljans styrkor finns oliv-, nypon- och jojobaolja samt F-vitamin som tillsammans främjar hudens cellförnyelse, stramar upp huden och återfuktar på djupet. Det är därför du får både mjukare hud och en fräsch, frisk lyster med Facial Oil.

Ansiktsoljan innehåller bland annat:

Naturligt vitamin F som vårdar, skyddar och återfuktar huden och stödjer hudens naturliga förnyelseprocess. Speciellt lämplig för att behandla torr, stressad och känslig hud.

Ekologisk olivolja, som har ett högt innehåll av fettsyror som gör huden len, mjuk och återfuktad. Bidrar till att främja cellförnyelse i huden.

Naturlig squalane som återställer hudens spänst och elasticitet. Har en skyddande, mjukgörande effekt och hjälper andra ingredienser att tränga in snabbare och djupare in i huden.

Ekologisk nyponfröolja, som är rik på essentiella fettsyror och vitamin A. Stramar upp och förnyar huden.

Ekologisk jojobaolja som ökar hudens återställande egenskaper och ger huden fukt och vård.

Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som skyddar mot fria radikaler och ger fukt.

VÄRT ATT VETA: Ansiktsolja riktar sig främst till hud under 50 år. Om din hud behöver mer fukt kan du istället använda vår 50+ Facial Oil som innehåller en annan sammansättning av oljor speciellt gjorda för "mogen" hud eller extra torr hud.

Allergencertifierad, vegan, dermatologiskt testad och parfymfri.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.