Elizabeth Arden

White Tea Skin Bi-phase Oil Serum

Storlek

513 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Känslig
Känslig
Niacinamide
Niacinamide

Beskrivning

Artikel: 107523

White Tea Skin Solutions är en vegansk hudvårdsserie från Elizabeth Arden som skapats med naturens potenta antioxidant EGCG som finns i vitt te, för att ge huden ungdomlig vitalitet och för att stärka hudens försvarskraft. Varje formula är noga utformad med EGCG, bioteknik för att stärka det naturliga kollagenet i huden på bara 6 timmar. Upplev de sensoriska texturerna och rena formulas med hållbart framtagna ingredienser och förpackningar. Skonsam hudvård som passar alla - även de med känslig hud.

White Tea Skin Solutions Fortifying Bi-Phase Oil Serum är berikad med antioxidantrika EGCG* och är ett tvåfas-serum med en lätt, snabbabsorberande formula som återskapar hudens klarhet och ungdomliga spänst. Den övre fasen är berikad med lipidrik vit te-olja för att ge näring till hudens barriär. Den nedre fasen är berikad med EGCG, vitt te-extrakt och regnbågsalger för att strama åt, ljusa upp och jämna ut hudtonen. Vegansk

Efter de första dropparna är hudens klarhet återställd**. Efter 14 dagar är 91% överens om att huden känns fastare***. Skonsam nog för alla hudtyper, även känslig hud. 

 Epigallocatechin gallatglukosid, en aktiv molekyl i vitt te.

** Baserat på en instrumentell avläsning av 35 kvinnor i åldern 35-60 år efter första appliceringen, inklusive de med känslig hud.

*** Baserat på en konsumentstudie av 60 kvinnor, 25-55 år, efter 2 veckors användning, inklusive de med känslig hud.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.