Estelle & Thild

Super BioAdvanced

Vitamin-A 1% Power Booster
465 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Ekologiskt
Ekologiskt
Mogen
Mogen
Fet
Fet
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 122699

Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster är ett avancerat och resultatinriktat serum inom fältet för Organic Science. Detta kraftfulla och innovativa serum innehåller ett flertal aktiva ingredienser, vilket gör att produkten är fylld med föryngrande egenskaper. Huden boostas med en högkoncentrerad ingredienssammansättning bestående av Vitamin-A (1 % Retinal) som har en dokumenterad effekt på cellförnyelse och bidrar till minskad uppkomst av fina linjer och rynkor, en jämnare hudton och verkar porsamandragande.

Produkten innehåller även 0,5 % trippelmolekylär Hyaluronsyra som djupgående stärker hudbarriärens fuktnivåer. Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster är en komplementsprodukt som tar din befintliga hudvårdsrutin till nästa nivå. Ekologiskt Certifierad (COSMOS). Vegansk Formula.

NYCKELINGREDIENSER:

• 1% Retinal (Vitamin-A) - En av de mest biotillgängliga formerna av Vitamin-A. Effektstudier har visat ökad hudelasticitet och släthet, skydd mot fria radikaler, minskad uppkomst av fina linjer, en jämnare hudton och goda resultat på akne.

• 0,5% Hyaluronsyra – Kombination av låg, mellan och högmolekylär storlek för intensiv återfuktning på lång och kort sikt.

• Ekologiskt Granatäpplefruktextrakt – En potent antioxidant som har antiinflammatoriska och mjukgörande egenskaper.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.