L'Oréal Paris

Revitalift Filler Replumping Hyaluronic Serum

Storlek

229 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Peptider
Peptider
Salicylsyra
Salicylsyra
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 95845
Ofta blir man klokare med åldern, men tyvärr har åldern även sina baksidor. Eftersom huden börjar producera mindre mängd naturlig hyaluronsyra börjar rynkor bli synliga, samtidigt som huden blir mer slapp och tappar volym. Ett sätt att hålla rynkorna i schack är att använda serumet Revitalift Filler i samband med ansiktskrämer. Tack vare att serumet är berikad med en hög koncentration av hyaluronsyra, glycerin och växtextraktet fibroxyl reducerar den inte bara rynkor, utan återfuktar också huden. Dessutom passar den alla hudtyper!
Vi på L'Oréal Paris anser att alla borde kunna framhäva sina bästa sidor varje dag. Därför har vi utvecklat en hel serie av hudvårdsprodukter, Revitalift, anpassad till hy som mognat med åldern; just kategorin Revitalift Filler är särskilt inriktad på att minska rynkor hos 40-plussare samt hjälpa huden att bygga volym.
Precis som resten av L'Oréal Paris skönhetsprodukter har Revitalift Filler-serumet utvecklats med hänsyn till både kropp och miljö; alla produkter är dermatologiskt testade, och vi verkar för en värld utan djurförsök. Stjärningrediensen i serien, hyaluronsyra, är dessutom en naturligt förekommande ingrediens som produceras i kroppen.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.