Medik8

r-Retinoate Day & Night Youth Activating Cream

Storlek

1 537 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Känslig
Känslig
C-vitamin
C-vitamin
E-vitamin
E-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 96182

Vårdar solskador. Irriterar inte huden, även lämplig för känslig hud. Reducerar synbarheten av fina linjer och rynkor. Förbättrar hudton och struktur. 

AKTIVA ÄMNEN:
RETINYLRETINOAT:
En revolutionerande hybridmolekyl av A-vitamin som finns i r-Retinoate®. I retinylretinoat sammanfogas retinol och retinoidsyra till en ny supermolekyl. Denna inkapslade molekyl är unik för Medik8, som har världspatent på sin innovation. Retinylretinoat kan förstärka kollagenproduktionen upp till 8 gånger mer än retinol och kan även användas under dagtid tack vare sin exceptionella stabilitet i ljus.
TIME RELEASE TECHNOLOGY (POLYMER ENCAPSULATION):
”Time Release Technology” hjälper till att stabilisera r-Retinoatemolekylen och sakta frigöra syrorna i huden över 6 timmar. På så sätt reduceras onödiga irritationer och resultaten maximeras.
C-VITAMIN:
Antioxidant som bekämpar fria radikaler för att reducera synbarheten av tecken på åldrande och i kombination med E-vitamin ökar den totala antioxidanteffekten. Hjälper samtidigt till att stimulera kollagenproduktionen för en ungdomlig hy.
HYALURONSYRA:
En av huvudkomponenterna i vår naturliga extracellulära matris vilken är viktigt för en bibehållen fast och smidig hy. Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Meidk8 multiviktshyaluronsyra, d.v.s. molekyler med olika vikt, som tillsammans fördelar fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.
GLYCERIN: 
En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.
E-VITAMIN:
E-vitamin är viktig för att skydda cellerna i våra kroppar och är en fettlöslig antioxidant som kan skydda cellernas lipida delar.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.