Peter Thomas Roth

Retinol Fusion Pm

Storlek

646 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Minskar porer
Minskar porer
Torr
Torr
Blandhy
Blandhy
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Normal
Normal
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rodnad
Rodnad
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 47447
Ett högkoncentrerat retinol serum som vitaliserar huden genom optimalt koncentrerat mikroinkapslat retinol för maximalt resultat och minimal irritation. En varsam exfoliering stimulerar cellförnyelsen i huden med en kontinuerlig frisläppning av retinol, under hela natten. Uppkomsten av rynkor och fina linjer reduceras medan hudtexturen och hudtonen märkbart förbättras. Hjälper huden att se återupplivad, uppfriskad och återställd ut. Olje- och doftfri.

• Passar alla hudtyper, men framförallt en mer mogen hud.
• Hjälper till att reducera fina linjer och rynkor.
• Fuktighetsgivande formula minimerar rödhet och irritation.

Fungerar utmärkt med:
Anti-Aging Cleansing Gel - En lyxig rengöringsgel för ansiktet som verkar på djupet av porerna och ger en vacker, fräsch och ungdomlig hy.

Användning:
Skaka väl före användning. Applicera på rengjort ansikte och dekolletage på kvällen, för att verka under natten. Om mild irritation eller rodnad uppstår, använd varannan natt tills huden har anpassat sig. Bygg sedan gradvis upp för daglig användning inför natten.

Denna produkt innehåller en hög koncentration av retinol som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Gravida bör inte använda denna produkt. Endast för externt bruk.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.