0 Varukorg

NÄSTAN ALL HÅRVÅRD 20% RABATT

Deodorant

Här finns ett stort urval av populära och effektiva deodoranter för både honom och henne. Vad sägs om stora klassiska varumärken som Hugo Boss, Armani och Calvin Klein? Deodoranter finns som deostick, deospray och roll-on.  Spana även in vårt sortiment av parfymer.


Deodorant

Här finns ett stort urval av populära och effektiva deodoranter för både honom och henne. Vad sägs om stora klassiska varumärken som Hugo Boss, Armani och Calvin Klein? Deodoranter finns som deostick, deospray och roll-on.  Spana även in vårt sortiment av parfymer.

379 Produkter

Vilken deodorant ska jag välja?

Oavsett om du är man eller kvinna så finns det oerhört många olika deodoranter att välja mellan. Den största skillnaden mellan dem är oftast doften. Eftersom alla deodoranter hindrar svett och kroppslukt så är det oftast just doften från deodoranten som är det viktiga. Alla vill vi lukta gott, och med en passande deodorant kan man lämna en behaglig doft efter sig. Du kan använda dig av vår filtreringsfunktion för att hitta deodoranter med just den doft du tycker om. Välj bland noter som är friska, träiga, sportiga eller varför inte en doft som är varm och aromatisk? Med rätt doft kan du subtilt förstärka intrycket du ger, både i fritiden och i arbetslivet.

Olika typer av deodoranter

Det finns många olika typer av deodoranter. De allra vanligaste är stick och roll-on. Stickvarianten har ett vaxliknande utseende och gnuggas in i armhålorna. Roll-on består av en kula som sitter högst upp på deodoranten. Den fördelar själva innehållet från din deodorant på ett jämnt sätt över armhålan. Skillnaden mellan dessa två är att stick-deodorant är torrare än roll-on. En annan typ av deodorant som du hittar i vårt sortiment är spray-deodorant. Spray fungerar precis som namnet antyder, nämligen genom att man sprayar deodoranten direkt i armhålan. Fördelen med den här varianten är att den även kan fungera som en diskret parfym. Dessa tre typer av deodoranter hittar du i form av många olika produkter i vårt stora sortiment.

Jag svettas väldigt mycket, vad ska jag göra?

Alla deodoranter motarbetar svett, men på olika sätt. De traditionella deodoranterna kontrollerar dina kroppslukter på ett annorlunda sätt jämfört med antiperspirant-produkter. Antiperspiranter motverkar själva uppkomsten av svett snarare än att maskera lukten. Om du upplever att du svettas mer än normalt så är en antiperspirant perfekt för dig. Självklart kan du använda dessa deodoranter även om du inte svettas mycket, men kom ihåg att det är helt normalt att svettas och att svettbildning fyller en viktig kroppslig funktion.

Att handla från Nordic Feel

Vi på NordicFeel finns här för att hjälpa dig att köpa rätt produkter till just din kropp och dina behov. Du kan alltid fråga vår kundsupport om det är något du funderar över. Kom ihåg att vi har samlat alla aktuella kampanjer under en flik på menyn. Där hittar du direkt erbjudanden från oss. Perfekt om du vill unna dig själv något nytt!

Produkten har lagts i kundvagnen