Nesti Dante

IL Frutteto Lemon & Bergamot

Storlek

85 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt
Naturligt
Naturligt
Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 41964
IL Frutteto Lemon & Bergamot är energigivande tvål med aktiva ingredienser. Denna strålande tvål med soliga noter från bergamott har en underbart fräsch citrusdoft.

Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder; ”Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största”. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider.

Hög kvalitet och renhet utan kompromisser.Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester - någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara.

Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.