Better You

Kanelolja EKO Eterisk

Storlek

129 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologisk
Ekologisk

Beskrivning

Artikel: 101352
KANELOLJA EKO - ETERISK 10 ml
Ekologisk kanelolja (Cinnamomum Zeylanicum). Framställd genom destillering av bark. Används ofta inom aromaterapi och sägs ha en avslappnande och lusthöjande effekt.
- 100 % ren, eterisk, ekologisk och outspädd olja
- Aromaterapi, rumsdoft, avslappning & lusthöjare
- Ursprung Sri Lanka
En kryddig, stark och varm doft som passar utmärkt att kombinera med mandarin och vanilj. På grund av sin starka doft behövs inte stor mängd för att ge en härlig kaneldoft. Används ofta inom aromaterapi och sägs ha en avslappnande och lusthöjande effekt.
Kanelolja används för att sprida god doft i hemmet men kan också spädas i massageolja till muskelmassage för en stärkande och värmande känsla. Den kan dock ge missfärgningar så använd på huden med försiktighet.
Ingredienser: Ekologisk Kanelolja (Cinnamomum Zeylanicum). Framställd genom destillering av bark.
Användning: Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar, -kläder, ögon- och ansiktsskydd. Inandas ej damm/rök/dimma/ångor/spray. Tvätta huden noga efter användning.
Fara! Detta ämne kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna, är giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter, är en brandfarlig vätska och ånga, orsakar allvarlig ögonirritation, kan orsaka skador på organ, orsakar hudirritation och kan orsaka allergisk hudreaktion.
VID FÖRTÄRING: Ring genast Giftinformationscentralen/läkare. Framkalla INTE kräkning.
Vid direkt hudkontakt: Tvätta grundligt med tvål och vatten.
VID DIREKT ÖGONKONTAKT: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om möjligt, avlägsna kontaktlinser, fortsätt skölj.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.