Soap & Glory

Call of Fruity Body Butter for Hydration and Softer Skin

Body Butter
189 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 105134
Produktsammanfattning
• En smart liten kräm som låser in fukt från det ögonblick du stryker på den, för att återfukta och göra huden riktigt mjuk.
• Lämnar huden mjuk och len
• Vitamin E, kokosolja, kakaosmör och aloeextrakt tillfredsställer torr hud
• Söt fruktig doft av tropiska frukter och hibiskus

Produktbeskrivning
Spill inga fler tårar över torr hud med vårt CALL OF FRUITY™ Body Butter. Genom att den är utformad med vitamin E, kokosnötsolja och aloe vera-extrakt blir CALL OF FRUITY™ Body Butter en återfuktare som gör huden sammetslen och mjuk. Dessutom är den parfymerad med dofter från tropiska frukter och hibiskus, för att få dig att drömma om ett tropiskt paradis.

Dofthistorien
Visste du att dofter kan trigga ett minne dubbelt så snabbt som andra sinnen? Även under de tråkigaste dagarna kan du drömma dig tillbaka till härliga minnen tack vare denna lätta blandning av uppfriskande saftig melon och exotiskt blommig gardenia. Drömmer du om strandsemester? Ditt badrum är din nya jetset-tillflyktsort.

Hur man använder
Massera in en handfull CALL OF FRUITY™ Body Butter i fuktig hud tills allt trängt in. Vi är inte sådana som talar om för andra vad dom ska göra men det är verkligen bäst att smörja in sig efter en rejäl dos av Call of Fruity Body Scrub och Body Wash.


VARNING! Undvik att få i ögonen. Om det ändå inträffar - skölj omedelbart med vatten. Det här är inget
som ska ätas. Förvaras oåtkomligt för barn

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.