Soap & Glory

Smoothie Star Body Lotion for Softer and Smoother Skin

Body Lotion
189 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 105133
Produktsammanfattning
• Mjukgör och återfuktar hud för kroppar som är lena från topp till tå.
• Effektiv återfuktning för en mjukare och lenare hud.
• Fullproppad med hudmjukgörande kakao- och sheasmör och kokosolja som återfuktar huden
• Absorberas lätt och icke- fet
• En aptitretande söt gourmanddoft av mandel och vanilj

Produktbeskrivning

Känner du för att gnugga axlar (och knän och armbågar) med stjärnorna? Dra undan ridån, eller ja, duschdraperiet, för SMOOTHIE STAR™ Body Lotion! Vår SMOOTHIE STAR™ Body Lotion är inget mindre än en mjukgörande sensation. Den är fulladdad med uppmjukande kakao och sheasmör och kokosnötsolja, allt för att verkligen ge fukt och framkalla en sammetslen hy. Den lätta lotionen återfuktar och är oemotståndligt parfymerad med vår Smoothie Star™ doft, en blandning av nötig mandel och lugnande vanilj som ger mersmak.

Dofthistorien
Denna söta, nötiga gourmanddoft är fylld med aptitretande mandel och pistage, på ett hjärta av jasmin och ros. Doften lämnar en läcker finish av sandelträ, vanilj och söt mysk. Man vill bara ha mer ...

Hur man använder
Massera in en sammetsmjuk handfull av SMOOTHIE STAR™ Body Lotion på torr hud tills allt har trängt in. Applicera efter en generös mängd SMOOTHIE STAR™ Body Wash och SMOOTHIE STAR™ Breakfast Scrub för en stjärnspäckad uppradning.

VARNING! Undvik att få i ögonen, om det ändå händer - skölj omedelbart med rent vatten. Det här är inget som ska ätas. Förvaras utom räckhåll för barn.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.