Soap & Glory

Call of Fruity Body Scrub for Exfoliation and Smoother Skin

Body Scrub
104 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Exfolierande
Exfolierande
AHA-syra
AHA-syra

Beskrivning

Artikel: 105135
Produktsammanfattning
• Uppfriskande body scrub
• Berikad med rosa jojoba-bollar som ger peeling och naturligt exfolierande kokosnötsskal för att ta bort döda hudceller och göra huden sidenmjuk.
• Gör att din hud känns fullkomligt perfekt vid beröring
• Söt fruktig doft av tropiska frukter och hibiskus

Produktbeskrivning
Har du någonsin skrubbat med en doft som är så exotisk att du nästan kan höra vinden genom palmerna, vågornas brus och den mjuka sanddynan under dina fötter? Ja, alltså ... nästan sa vi! Res bort i fantasin till exotiska platser med hjälp av den tropiskt lockande doften av CALL OF FRUITY™ Body Scrub – berikad med peelande rosa jojoba-bollar och naturligt exfolierande kokosnötsskal som tar bort döda hudceller och gör huden sidenmjuk. Dessutom är den parfymerad med noter av tropiska frukter och hibiskus. Allt för att föra dig bort till Bahamas... Det är i alla fall så vi drömmer.

Dofthistorien
Visste du att dofter kan trigga ett minne dubbelt så snabbt som andra sinnen? Även under de tråkigaste dagarna kan du drömma dig tillbaka till härliga minnen tack vare denna lätta blandning av uppfriskande saftig melon och exotiskt blommig gardenia. Drömmer du om strandsemester? Ditt badrum är din nya jetset-tillflyktsort.

Hur man använder
Stryk ut och gnid försiktigt in tills du har täckt hela huden. Skölj ordentligt. Det kan tyckas motsägande att skrubba torr hud – men faktum är att torra fläckar är döda celler och om du inte tar bort dem ligger fuktkrämen kvar på ytan och gör väldigt lite nytta. Så ge dem en skonsam skrubb och avsluta med en näringsrik dos av Call of Fruity Body Butter.

VARNING! Använd inte på irriterad, flagnande eller känslig hy och försök att inte få något i ögonen! Om olyckan ändå är framme, skölj omedelbart med rent vatten.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.