Soap & Glory

Smoothie Star Body Scrub for Exfoliation and Smoother Skin

Body Scrub
149 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 105131
Produktsammanfattning
• Prisbelönad kroppsskrubb som polerar bort döda hudceller och gör din hud ordentligt mycket mjukare och lenare.
• Exfolierar för att förebygga inåtväxande hårstrån och filar ner ojämnheter, allt för en sublimt slät och glänsande hud.
• Tar effektivt bort döda hudceller
• Lämnar huden len, fin och strålande
• En aptitretande söt gourmanddoft av mandel och vanilj

Produktbeskrivning
Du är varmt välkommen att gnugga dig bort från morgondimman och gå med i upp och hoppa-revolutionen med vår prisbelönta SMOOTHIE STAR™ Breakfast Scrub; en läcker peeling för kroppen som skrubbar bort döda hudceller. Vår prisbelönta SMOOTHIE STAR™ Body Scrub, innehåller hudälskande godsaker som bio skrubb från den organiska kakaosläktingen cupuacu, banan, mandel- och honungsextrakt. Den exfolierar och slätar ut ojämn hud, och kvar blir bara en riktigt mjuk och len hud. Den här kultskrubben är parfymerad med vår Smoothie Star™ doft av nötig mandel och söt lönnsirap. Ett underverk som gör att det vattnas i munnen. Den är så dekadent att man nästan vill äta upp den (men snälla gör det inte!).

Verkliga resultat – Utmärkelser:
• Cosmopolitan Magazine Best Beauty Buys in the Universe 2013 – Bästa Body Scrub
• Best Mag Beauty Buys 2013
• U Magazine Beauty Awards 2012/13 - Bästa Body Exfoliator
• Top Sante Glow Beauty Awards March 2012 - Bästa Body Scrub

Dofthistorien
Denna söta, nötiga gourmanddoft är fylld med aptitretande mandel, hasselnöt och citrus, på ett hjärta av karamell och vanilj. Doften lämnar en läcker finish av sandelträ och bärnsten. Man vill bara ha mer ...

Hur man använder
Det behövs bara en handfull SMOOTHIE STAR™ Body Scrub som masseras in i fuktig hud, sköljs bort och avslutas med kroppsolja eller kroppssmör för att ge dig en riktigt hälsosam hud som nästan ser glad ut. Det kan tyckas motsägande att skrubba torr hud – men faktum är att torra fläckar är döda celler och om du inte tar bort dem ligger fuktkrämen kvar på ytan och gör väldigt lite nytta. Så ge dem en skonsam skrubb och avsluta med en näringsrik dos av Smoothie Star Body Butter.

VARNING! Använd inte på irriterad, flagnande eller känslig hy och försök att inte få något i ögonen! Om olyckan ändå är framme, skölj omedelbart med rent vatten.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.