Babor

Hydro Cellular

Hydro Set

Variant

1 235 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Kylande
Kylande
Torr
Torr
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Peptider
Peptider
Fuktfattig
Fuktfattig

Beskrivning

Artikel: 52983
DOCTOR BABORs högpresterande formulas är resultatet av samverkan mellan banbrytande vetenskap och lång erfarenhet av forskning – en precisionsformula „Made in Germany“.

HYDRO CELLULAR: Högeffektiv återfuktande specialist för fuktfattig hud med torrhetslinjer.

HYALURON CREAM: Hyaluron Cream har en lätt textur och multifunktionell effekt: HY-3 peptider stimulerar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och på så sätt förbättrar hudens förmåga att bibehålla fukt.
Trippel stark hyaluronsyra reducerar transepidermal vatten förlust och förbättrar fuktnivåerna i huden. Naturliga biopolymerer agerar som en osynlig slöja och ökar hudens fukthalt. De frigör fukt och binder fukten i huden, tack vare 24-timmars reservoireffekt. Resultat: maximalt återfuktad hud med fräsch lyster.

Användning:
Applicera morgon och/eller kväll, efter rengöring, på ansikte, hals och dekolletage.

HYALURON INFUSION: Hyaluron Infusion, aktivt koncentrat med trippelverkande hyaluronsyra och HY-3 peptider för maximalt återfuktad hud. HY-3 peptider stimulerar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och på så sätt förbättrar hudens förmåga
att bibehålla fukt: Trippelverkande hyaluronsyra reducerar transepidermal vatten förlust och förbättrar fuktnivåerna i huden. För daglig användning tillsammans med en återfuktande kräm. För en direkt och långvarigt återfuktande effekt.

Resultat:
Maximalt återfuktande och utfyllande effekt.

Användning:
Applicera morgon och/eller kväll, efter rengöring, på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med återfuktande kräm.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.