Babor

Hydro Filler Routine Set

Variant

495 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 114174

DOCTOR BABOR HYDRO SET

Återfuktande hudvårdsrutin för daglig påfyllning av fukt. Med sina lätta texturer tas produkterna upp på ett ögonblick av huden och ger en intensivt återfuktad, fylld och fräsch hud. Grundläggande hudvård som passar alla hudtyper.

Detox Lipo Cleanser 20ml

Djuprengörande balm som smälter i kontakt med huden och förvandlas till en rengöringsmjölk i kontakt med vatten. Innehåller ett detox-komplex med bioflavonoider av citron, broccoli och aloe vera som skyddar huden mot miljörelaterad stress och fria radikaler.

Hyaluronic Acid Ampoules 3x2ml

Superserum som innehåller 8 olika hyaluronsyror och tripeptider som återfuktar intensivt alla hudlager. Så många olika storlekar av hyaluronsyra ger en överlägset bättre fuktbindande funktion och längre återfuktande effekt.

Eye Cream Day 7ml

Ögonvård för dagen med niacinamid, koffein och högteknologiska pigment som boostar mikrocirkulationen, döljer fina linjer och skyddar den ömtåliga huden kring ögonen. Uppgraderad med peptider som förbättrar hudens elasticitet och hydro-filler ger en omedelbar utslätande effekt, tack vare intensiv återfuktande och fuktbindande effekt.

Hyaluron Cream 15ml

Återfuktande ansiktskräm med lätt textur som ger huden en daglig fuktboost med direkt återfuktande effekt och 24-timmars depåeffekt. Innehåller trippelverkande hyaluronsyra och ett naturligt återfuktande komplex som hjälper till att öka hudens fuktnivåer samt HY-3 peptider som förbättrar hudens förmåga att bevara fukt.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.