Maria Åkerberg

SPA Ritual Kit

Variant

205 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Exfolierande
Exfolierande
Kylande
Kylande
Lyster
Lyster
Mogen
Mogen
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 47075
Ibland är man i behov av en avslappnande spaupplevelse men det är inte alltid man har möjligheten att besöka ett spa. Med produkter från MARIA ÅKERBERG kan man enkelt skapa välgörande och avslappnande behandlingar i sitt eget hem. Ta dig tid för att ta hand om dig själv!

SPA Ritual by MARIA ÅKERBERG levereras i en ekologisk bomulls necessär innehållande: Olive Cleansing 30 ml är en ansiktsrengöring för torr, känslig och mogen hud. Produkten rengör huden och avlägsnar makeup.

- Papaya Peeling 30 ml är en kombinerad mekanisk peeling/enzympeeling för ansiktet. Den löser upp döda hudceller och motverkar pormaskar. Passar även den känsligaste huden, med undantag för rosacea.

- Salt Scrub Energy 30 ml är en oljebaserad kroppspeeling med Havssalt som gör huden mjuk, len och väldoftande. Mycket effektiv kroppspeeling för hud som inte är så känslig.

- Hair & Body Shampoo Energy 30 ml är ett milt schampo och duschgel med eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär, som ger en uppiggande effekt.

- Hair Conditioner Energy 30 ml är ett återfuktande balsam med Jojobaolja, för både behandlat och naturligt hår. Det reder ut håret och gör det mjukare och glansigare genom att släta ut hårstrånas ytskikt. - Hair Conditioner Energy minimerar dessutom skador genom att skydda håret och förebygga kluvna toppar och brutna hårstrån.

- Body Lotion Beautiful 30 ml innehåller eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma som gör huden mjuk. Kombinationen av växtoljor, vitaminer och Mjölksyra ger huden en bra fukt- och fettbalans.

- Face Mask Gentle 15 ml är en djuprengörande och lugnande lermask för alla hudtyper. Denna ansiktsmask verkar balanserande med sitt innehåll av vit lera som har en sammandragande effekt på både porer och ytliga kärl. Leran är berikad med en sammansättning av eteriska oljor som hjälper till att stärka kärlen och minskar rodnader i huden.

- Olive Cleansing 30 ml är en rengöringskräm med olivolja för torr, känslig och mogen hud.
Olive Cleansing rengör huden och avlägsnar makeup.
Kallpressad Olivolja penetrerar långsamt huden och tar upp smuts och orenheter innan den sköljs bort. Oljan kommer från den första kallpressningen (olivolja extra virgin) vilket gör att den innehåller E-vitamin. Pomeransoljan är balanserande och antiseptisk.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.