Klairs

Simple but Enough - Skincare Kit

Unscented Toner & Vitamin E Mask
124 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
E-vitamin
E-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider
Niacinamide
Niacinamide

Beskrivning

Artikel: 98992
Basic But Ultimate Skincare Kit är ett hudvårdskit med två produkter: Fundamental Ampule Mist 125 ml och Rich Moist Soothing Cream 20 ml.
Fundamental Ampule Mist är en lätt och återfuktande ansiktsmist. Bär med den i handväskan och friska upp huden när den känns torr eller stram. Lätt som en toner, effektiv som en ampull – perfekt för en daggfrisk look. Kan användas över smink. Sprayen är tillverkad med botaniska extrakt och innehåller 82 procent grönt te. Andra naturliga ingredienser är ris, gurka, ockra och gråbo som jämnar hudtonen och lugnar huden.
Rich Moist Soothing Cream är en djupverkande ansiktskräm som återfuktar och vårdar huden. Den ultimata fuktighetskrämen – ger omedelbar och varaktig fukt samt gör huden fräsch och glödande. Krämen är klibbfri och tränger snabbt in i huden. Berikad med betaglukan, jojobaolja och ceramider som stärker hudbarriären, motverkar torr och irriterad hud samt ökar hudens naturliga produktion av nya celler. Innehåller hyaluronsyra som motverkar tecken på åldrande, samt ingredienser som främjar hudens naturliga cellförnyelse. Kan användas både dag och natt. Rekommenderas för alla hudtyper, särskilt känslig hud.
Båda produkterna är veganska.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.