Skäggborste & Sax

Håll ditt skägg snyggt och välvårdat! Här hittar du skäggborste, skäggkam, skäggsax och mustaschsax – allt du behöver för ett vältrimmat skägg. För att skägget ska se välvårdat ut behöver du trimma det 1–2 gånger i veckan. Trimma ditt skägg med en skäggsax och klipp de skäggstrån som sticker ut. Red gärna ut ditt skägg med en skäggborste eller skäggkam en gång om dagen för att hålla det mjukt och fint.


Skäggborste & Sax

Håll ditt skägg snyggt och välvårdat! Här hittar du skäggborste, skäggkam, skäggsax och mustaschsax – allt du behöver för ett vältrimmat skägg. För att skägget ska se välvårdat ut behöver du trimma det 1–2 gånger i veckan. Trimma ditt skägg med en skäggsax och klipp de skäggstrån som sticker ut. Red gärna ut ditt skägg med en skäggborste eller skäggkam en gång om dagen för att hålla det mjukt och fint.

Betyg
  • (1)
5 Produkter

Skäggborste

Har du skägg och vill du vårda det så att det blir riktigt vackert? Då har du säkert behov av en skäggsax och en skäggborste för att hålla ditt skägg i trim på bästa sätt. Här hos Nordicfeel är vi angelägna om att kunna erbjuda de bästa produkterna på marknaden till de lägsta priserna för dig som är stolt ägare till ett stiligt skägg!

Skäggkam eller borste - vilket är bäst?

Även om du i vanliga fall trimmar ditt skägg hos en riktig barberare kan du ändå behöva klippa skägg själv emellanåt. Då kan det vara bra att ha rätt redskap till hands så att trimningen inte slutar i ett missöde. Sanningen är att du förmodligen behöver båda. Med borsten arbetar du igenom skägget ordentligt medan du oftast använder en skäggkam till att styla skägget med.

Ansa skägg - så här gör du

Även om du går till frisören med jämna mellanrum behöver kunna ansa skägg på dig själv. Det bästa är att göra det till en daglig rutin om du vill ha ett perfekt skägg, annars minst två gånger per vecka. Använd antingen en finjusterad trimmer eller en skäggsax för att justera kanter och skäggstrån som sticker ut.

Använd skäggborste för ett välvårdat skägg

I din dagliga skäggvårdsutin bör en skäggborste ingå, framför allt om du har ett lite längre skägg. Med skäggborsten borstar du dagligen igenom skägget ordentligt, borsten hjälper till att reda ut skägget på ett skonsamt sätt, särskilt om du använder ett skäggbalsam innan. Här hos Nordicfeel hittar du skäggborstar av mycket bra kvalitet, bland annat Nõberu of Sweden Beard Brush och Beard Monkey Beard Brush.

Skägg tillbehör för ett snyggare skägg

På nordicfeel.se hittar du mycket bra skägg tillbehör som du har användning för när du ska sköta om ditt skägg. Förutom skägg borste, skäggsax, skäggschampo och skäggbalsam har vi ytterligare vårdande produkter som skäggvax, skäggolja, skäggserum och skäggbalm. Recipe for men Ultra Soft Beard Balm gör skägget mjukt och fylligt med extra lyster. Dessutom lindrar balmen klåda och verkar lugnande mot irritation på skäggbotten. Från samma varumärke kommer Beard Elixir, en produkt som ger skägget en välvårdad look genom sin blandning av oljor och naturliga extrakt.

Använd en skägg sax dagligen

Investera i en bra skägg sax! På nordicfeel.se hittar du skäggsaxar med en fin spets som gör det lätt att trimma skägg och mustasch. Med en bra skägg sax kan du själv dagligen ansa ditt skägg och din mustasch. Om du håller efter ditt skägg ofta får du en snyggare och mer välvårdad look. När du köper Tweezerman Moustache Scissors with Comb får du dessutom en kam med på köpet.

Skäggkam trä

Om du inte vill borsta skägget och om ditt skägg dessutom inte är väldigt tjockt går det även bra att kamma skägget med en skäggkam trä om du föredrar det. En skäggkam trä är perfekt för att kamma mustaschen med och den är dessutom extra praktisk eftersom du enkelt kan ta med den vart du vill. Nõberu of Sweden Beard Comb är tillverkad av päronträ och har en rund form så att den ligger rätt i handen.

Hos Nordicfeel hittar du allt för din skäggvård

Hos Nordicfeel hittar du allt och lite till som du behöver för en bra skäggvård - och dessutom till mycket bra priser! Vi har skäggprodukter från alla kända varumärken, vilket garanterar att du alltid får produkter av högsta kvalitet. Tänk också på att vi alltid bjuder på fri frakt och fria returer, det gör shoppandet ännu enklare och trevligare.

Produkten har lagts i kundvagnen