Skäggolja & Skäggvax

Känns skägget strävt och ostyrigt? Mjuka upp skägget med en skäggolja eller skäggbalm! Skäggolja och balm tillför fukt och näring, samtidigt som skäggets färg blir mer intensiv. I vårt sortiment hittar du väldoftande skäggoljor och skäggbalm till bra priser.


Skäggolja & Skäggvax

Känns skägget strävt och ostyrigt? Mjuka upp skägget med en skäggolja eller skäggbalm! Skäggolja och balm tillför fukt och näring, samtidigt som skäggets färg blir mer intensiv. I vårt sortiment hittar du väldoftande skäggoljor och skäggbalm till bra priser.

Betyg
  • (4)
  • (3)
39 Produkter

Skäggolja

Skägget är en mycket viktigt del av utseendet! Att använda skäggvax eller skäggolja kan därför göra väldigt mycket för din look. Skägget får en förhöjd glans och en trevlig doft. Oljan ger dessutom näring åt stråna och gör så att eventuell skäggfärg kommer att synas bättre. Välj mellan klassiker som Tabac Original och nya spännande märken som Raw Naturals. Fri frakt och snabba returer gäller!

Skägg olja tar hand om skäggbotten

Att använda olja i skägget är inte bara en fråga om att få det att se bättre ut. Det handlar också om att ta hand om huden under skägget på ett hygieniskt sätt så att du slipper problem med din skäggbotten. Även en billig skäggolja som Schwarzkopf Got2B är till hjälp om du lätt får mjäll i skägget. Skägg olja gör skägget fräschare!

Hur använder man skäggolja på rätt sätt?

Hur använder man skäggolja är en fråga som nybörjare ställer när det gäller denna typ av produkt. Faktum är att det är väldigt enkelt. Beroende på hur stort skägg du har fördelar du oljan på handflatorna eller fingertopparna och masserar in produkten. Se till så att den fördelas jämnt över hela skägget. Produkterna i den här kategorin är dryga så några droppar räcker långt.

Skäggolja består av essentiella oljor

Skäggolja kan ha många olika ingredienser. Essentiella oljor med välgörande egenskaper och en trevlig doft finns i olika kombinationer i nästan alla skäggoljor. Dessa oljor är helt enkelt ett koncentrat av det som doftar i en växt. Produkterna har också vitaminer som skägget behöver och som går in i både stråna och huden under skägget.

Skäggolja hur ofta ska man använda det?

Om du söker på "skäggolja hur ofta" kan du få många olika svar. För vissa är det en del av den dagliga rutinen att applicera billig skäggolja. För andra handlar det om något man använder då och då. En sak som är bra att veta är att det går åt mindre skäggolja om du använder den ofta. Oljan stannar i skägget och du behöver bara bättra på med några få droppar om du behandlar skägget dagligen på detta sätt.

Bulldog skäggolja är en klassiker

Vi kan varmt rekommendera klassikern Bulldog skäggolja om du söker en prisvärd och beprövad produkt för dagligt bruk. Testa gärna olika skäggoljor så att du hittar din egen favorit när det gäller skäggvård, men kom ihåg att detta är en riktig storsäljare av en anledning. Kom ihåg att du alltid har fria returer när du handlar på nordicfeel.se!

Beard monkey skäggolja är bra

Beard Monkey skäggolja är en annan produkt du absolut bör testa om du inte redan har gjort det. Beard Monkey skäggolja har fått mycket uppmärksamhet och bygger på ett recept med noggrant utvalda och påkostade ingredienser. Detta är en skäggolja för dig som vill ha ett välvårdat skägg med extra glans och en diskret men sofistikerad doft. Denna produkt är tillverkad i Sverige.

Skäggbalm när du vill ge stadga till skägget

En annan produkt i vårt breda sortiment som är värd att kolla upp är Nõberu of Sweden skäggbalm. Ett bra skäggbalsam ger lite mer stadga än en skäggolja och passar dig som vill ha lite hjälp med att få stråna att lägga sig rätt - utan att använda vax. Vi har skäggvårdsprodukter från flera märken redo för snabb leverans.

Produkten har lagts i kundvagnen