0 Varukorg

Julkalender 2019Julkalender med upp till 55% rabatt

Äntligen! Julafton närmar sig med stormsteg och det innebär att vi vill bjuda på spänning och riktigt bra erbjudanden i NordicFeels julkalender! I år gör vi en adventskalender i videons tecken där vi hoppas kunna inspirera till grymma julklappar till alla i familjen. För visst vill man ge det allra bästa till sina nära och kär? Men så klart till ett fantastisk pris! I vår julkalender hittar du kampanjer med upp till hela 55% rabatt.

Fynda årets klappar

Om det känns som att du har en miljon julklappar att köpa är du inte ensam. Det tar mycket tid och energi att hitta paket till hela familjen. Och det ska inte heller kosta skjortan, eller hur? Som tur är har vi på NordicFeel samlat 24 skönhetsklappar i vår julkalender till riktigt bra priser! Vi har valt ut flera av våra favoritprodukter som vi tror att många kommer uppskatta! Om du är ute efter parfym, hudvård, smink eller hårvård från populära varumärken hittar garanterat något spännande bakom minst en av luckorna. Men det gäller att hålla dig uppdaterad, för vi avslöjar inte dagens deal bakom varje lucka på än gång (lite spännande måste det ju vara!).

Räkna ner till julafton med en kalender fylld av vardagslyx! Försäkra dig om att få alla våra erbjudanden och kampanjer genom att följa kalendern här. Observera att erbjudandet i varje lucka endast gäller den aktuella dagen.

Psst! Du tipsar väl dina vänner om NordicFeels julkalender 2018?

Produkten har lagts i kundvagnen