Kampanjer och priser

Prenumerera på nyhetsbrevet

Var säker på att ta del av alla aktuella kampanjer och erbjudanden - signa upp dig på vårt nyhetbrev! Flera gånger i veckan får du info om tillfälliga erbjudanden, nyheter i sortimentet och massor av inspiration. Börja prenumerera genom att fylla i din mejladress längst ner på sidan. Du kan när som helst avsäga dig prenumerationen genom att följa instruktionerna i nyhetsbrevet.

Aktuella kampanjer just nu

På Nordicfeel.se har vi alltid fina erbjudanden till dig om kund! Ett tips är att prenumerera på nyhetsbrevet - på så vis riskerar du inte att gå miste om tillfälliga kampanjer. Du hittar hela utbudet under fliken Kampanjer.

 

Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

Följ Nordicfeel i sociala medier

Spana in våra sociala medier för inspiration dygnet runt! Vi finns på Facebook och Instagram, här tipsar vi  om de bästa skönhetsknepen, nyheter och favoriter just nu. Kika gärna in på vår blogg Nordicfeel Lifestyle för Tips & Guider, Inspiration, Recensioner och Intervjuer.

Om våra priser

I första hand hämtas våra butikspriser från leverantörernas prislistor för rekommenderat utpris. I de fall leverantörer saknar sådan information hämtar vi butikspriser från större kosmetikkedjors ordinarie pris, såsom Kicks, Åhlens och Grand Parfymeri. Vår ambition är att alltid ha uppdaterade butiksprisuppgifter, men eftersom dessa priser ändras då och då händer det ibland att något butikspris är ouppdaterat. Vi är tacksamma om du meddelar vår kundtjänst om du upptäcker ett sådant fel. Kontakta oss på info@nordicfeel.se.

I priserna ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som Nordicfeel inte råder över, t.ex. ändrad moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel som t.ex. priser, specifikation m.m.

Jag har en kampanjkod, hur gör jag?

För att fylla i kampanjkod, tryck på "Har du en kampanjkod?" 
kampanjkod-kassa.PNG

Så ser det ut när din rabattkod är aktiverad:

 kampanjkod-kassa-aktiverad.PNG
Får du upp detta meddelande så har din rabattkod inte aktiverats. Kolla så att koden är rätt, och att den fortfarande är giltig. Tänk på att kampanjkoder inte gäller value packs, samt att de inte kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
    kampanjkod-kassa-ej-giltlig.PNG

Produkten har lagts i kundvagnen