0 Varukorg

Kampanjer och priser

Prenumerera på nyhetsbrevet

Var säker på att ta del av alla aktuella kampanjer och erbjudanden - signa upp dig på vårt nyhetbrev! Flera gånger i veckan får du info om tillfälliga erbjudanden, nyheter i sortimentet och massor av inspiration. Börja prenumerera genom att fylla i din mejladress längst ner på sidan. Du kan när som helst avsäga dig prenumerationen genom att följa instruktionerna i nyhetsbrevet.

prendesk.jpg prenmobil.jpg 

Till vänster: via dator/surfplatta, till höger: via smartphone

 

Aktuella kampanjer just nu

På NordicFeel.se har vi alltid fina erbjudanden till dig om kund! Ett tips är att prenumerera på nyhetsbrevet - på så vis riskerar du inte att gå miste om tillfälliga kampanjer. Du hittar hela utbudet under fliken Aktuella kampanjer

Följ NordicFeel i sociala medier

Självklart hittar du NordicFeel.se i sociala medier! Våra största kanaler är Facebook och Instagram, men du hittar oss också på Pinterest, YoutubeTwitter, och Google+.
 

 

Om våra priser

I första hand hämtas våra butikspriser från leverantörernas prislistor för rekommenderat utpris. I de fall leverantörer saknar sådan information hämtar vi butikspriser från större kosmetikkedjors ordinarie pris, såsom Kicks, Åhlens och Grand Parfymeri. Vår ambition är att alltid ha uppdaterade butiksprisuppgifter, men eftersom dessa priser ändras då och då händer det ibland att något butikspris är ouppdaterat. Vi är tacksamma om du meddelar vår kundtjänst om du upptäcker ett sådant fel. Mejla till feedback@nordicfeel.se.

 

I priserna ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som NordicFeel inte råder över, t ex ändrad moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel som ex. priser, specifikation m.m.

 

Jag har en kampanjkod, hur gör jag?

Du skriver in kampanjkoden vid utcheckningen i kassan. Fältet ser ut såhär:
kampanjkod.png


Såhär ser det ut när din rabattkod är aktiverad:kampanjkod2.JPG


Får du upp detta meddelande så har din rabattkod inte aktiverats. Kolla så att koden är rätt, och att den fortfarande är giltig:
kampanjkod3.JPG

Så funkar bonustrappan!

I bonustrappan har du som kund möjlighet att göra riktigt bra klipp! När du handlat för ett visst belopp sänks priserna på utvalda produkter i bonustrappan.

Produkten har lagts i kundvagnen