Kategorier
Filtrera

Reklamation och returer

Jag vill reklamera en produkt

Hos oss på NordicFeel.se har du som kund alltid 3 års reklamationsrätt på våra produkter,  undantag är GHDs produkter där du som kund har 2 års garanti*.

 

NordicFeel.se kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig men skulle varan trots det vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du skickar tillbaka en vara, kom ihåg att ange kundnummer eller fakturanummer vid kontakt. Mejla oss på  info@nordicfeel.se.
 


*Gällande reklamationer på GHD-produkter ska du som kund reklamera direkt till GHD. Gör såhär: Lägg produkten i ett vadderat kuvert tillsammans med orderunderlaget och din adress där inköpsdatum framgår. Skriv även en kommentar gällande vad felet är.

ghd Sverige AB
johannesgränd 1
111 30 Stockholm
 

Du ersätts med en ny vara inom 2-3 veckor. GHD kontaktar dig om reklamationen inte godkänns. Vid frågor och funderingar, kontakta GHD's kundtjänst: ordrese@ghdscandinavia.dk

Jag vill reklamera i samband med leverans

Ibland händer det tyvärr att paketet skadas under transporteringen. Har ditt paket en skada som verkar ha orsakats vid transportering, så är det viktigt att först anmäla detta till postombudet där du hämtar ut ditt paket och sedan till vår kundtjänst på info@nordicfeel.se.

Om du redan vid utlämningsstället ser att kartongen är skadad, är det bättre att du inte hämtar ut paketet utan låter det gå i retur till oss. Kontakta då kundservice så hjälper vi dig att ordna ett nytt utskick.

När vi skickar ett paket väger vi alla produkterna tillsammans med paketet. När paketet ankommer till ombudet blir paketet vägt igen och vikten ska stämma överens. Alla varor som står med på fakturan måste scannas innan paketet kan skickas från oss. En kontroll i vårt packsystem visar att alla varor i beställningen har scannats och därmed vet vi med säkerhet att de var med i paketet när det skickades från oss.

Skulle det då saknas varor så är det något som skett under transporten av paketet, detta ska då reklameras till Postnord. Viktigt enligt Postnord är att du har emballaget från paketet kvar och att anmälan görs inom 7 dagar från mottagande. Vid synlig skada på paketet görs anmälan direkt till postombudet. Postnord gör sedan en utredning om paketet har någon åverkan och om det har förlorat vikt under transporten, sedan görs en bedömning och de återkommer till dig med ett svar. Du genomför denna reklamation på Postnords webbplats

 

Jag ångrar mitt köp och vill returnera

Hos oss på NordicFeel.se har du som kund alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Ångerrätten gäller förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oskadad i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vi återbetalar era pengar inom 30 dagar om ni som konsument häver köpet. Ångerrätten gäller inte badkläder och underkläder.

OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida: http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida: https://se.remington-europe.com/product-registration.html


För återköp eller byten kontakta oss via e-post, info@nordicfeel.se. Vänligen ange kundnummer eller fakturanummer vid kontakt.