0 Varukorg

Clarins Instant Light Brush-On Perfector 00 Light Beige

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Instant Light Brush-On Perfector Clarins Concealer

Färg Beige
Produkttyp Concealerpenna
Volym 00 Light Beige
Pennan för alla kvinnor som omedelbart vill trolla bort alla tecken på trötthet, ofullständigheter och mörka partier i ansiktet. Mörka områden ljusas upp och ofullständigheter suddas optiskt ut med hjälp av Light Optimizing komplexet som fångar och förstärker ljuset för att ge oöverträffad lyster. Anletsdragen lyfts och ser fräschare ut samtidigt som huden förses med långvarig återfuktning, linjerna slätas ut och ytan blir jämnare.

Innehåller bl.a. Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt) och hyaluronsyra komplex (Fixerar fukten både på ytan och i den djupare hudvävnaden).

Användning:
Vrid pennans botten 1–2 varv för att få en lagom dosering. Kan appliceras över foundation eller också direkt på dagkrämen om ingen foundation används. För att eliminera mörka områden och jämna ut anletsdragen applicera Instant Light Brush-On Perfector i inre ögonvrån och under ögat, på överläppen, munvinklar och i labialveck. För att ljusa upp och förstärka applicera Instant Light Brush-On Perfector mellan brynen, i yttre ögonvrån, på kindben och längs näsryggen.
Upptäck mer som Instant Light Brush-On Perfector

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen