Artdeco

Light Luminous Foundation

08 Natural poreclain
249 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 112326

Letar du efter en naturlig foundation som ger din hud en fantastisk lyster? Light Luminous Foundation är precis vad du behöver! Med sin lätta till medium täckning ger den din hud en strålande glow. Dess sammetslena formula smälter perfekt in i huden och skapar en jämn och naturlig look.

En av de unika egenskaperna hos denna foundation är dess skydd mot skadligt blått ljus, som vi utsätts för både utomhus och genom digitala skärmar. Med hjälp av ingrediensen lumesens bekämpar den dessa negativa effekter och förebygger ålderstecken. Den hjälper även till att reparera befintliga skador och minimera uppkomsten av rynkor och blemmor.

Denna foundation är speciellt framtagen för känslig hud och är dermatologiskt godkänd. Vi förstår vikten av att vårda din hud på bästa sätt. Däremot är den inte lämplig för personer med oljig hudtyp. Dessutom kan du vara trygg i att produkten är vegansk och cruelty-free, då den inte innehåller några animaliska ingredienser och inte testas på djur.

Ge din hud den lystergivande foundation den förtjänar. Prova Light Luminous Foundation idag och upplev den naturliga glöden på din hud!

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.