Lavinde Copenhagen

Natural Glow Liquid Foundation

Cool Beige 209
313 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 111072

Lavinde Copenhagen NATURAL GLOW Liquid Foundation med medelhög täckningsgrad smälter in i huden med sin fjäderlätta konsistens. Resultatet är en foundation du inte märker att du har på dig. Den ger en naturlig och jämn hud med massor av lyster som håller hela dagen. NATURAL GLOW Liquid Foundation är en allergivänlig foundation gjord av de renaste råvarorna med fokus på kvalitet.

Som en bonus innehåller den aktiva ingredienser som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Den har antiinflammatoriska egenskaper som bland annat hjälper till att minska rodnad och akne. Dessutom har den återfuktande och skyddande egenskaper som både bevarar och ökar fuktbalansen. Lavinde Copenhagen NATURAL GLOW Liquid Foundation med medelhög täckningsgrad smälter in i huden med sin fjäderlätta konsistens. Resultatet är en foundation du inte märker att du har på dig. Den ger en naturlig och jämn hud med massor av lyster som håller hela dagen. NATURAL GLOW Liquid Foundation är en allergivänlig foundation gjord av de renaste råvarorna med fokus på kvalitet.
 
Som en bonus innehåller den aktiva ingredienser som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Den har antiinflammatoriska egenskaper som bland annat hjälper till att minska rodnad och akne. Dessutom har den återfuktande och skyddande egenskaper som både bevarar och ökar fuktbalansen. 
 

Produktspecifikationer:
NATURAL GLOW Liquid Foundation innehåller inte parfym.
NATURAL GLOW Liquid Foundation har en vegansk formula.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.