IDUN Minerals

Eye/Lip Definer Brush

Variant

101 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 105040
IDUN Minerals Eye/Lip Definer Brush med sina mjuka korta strån i vinklad form är perfekt utformad för att definiera konturen runt ögonen, markera läpparna eller för att fylla i glesa bryn. Det tunna och runda handtaget gör det enkelt att jobba in produkten i små lätta rörelser. Forma, fyll i och definiera till perfektion.
Alla IDUN Minerals borstar är tillverkade av Taklon som är en exklusiv synestetisk, vegansk och hyperallergen fiber som är snäll mot känslig hud.
Användning:
För ett perfekt definierat öga, applicera IDUN Minerals Mineral Eyeshadow med Eye / Lip Definer Brush så nära den övre och nedre fransraden som möjligt eller använd borsten för att sudda ut din IDUN Minerals Creamy Eyeliner.
För perfekt markerade läppar, använda den smala vinklade spetsen för att definiera konturerna av läpparna och amorbågen.
För perfekt definierade ögonbryn, använd borsten för att applicera IDUN Minerals Mineral Eyeshadow i nyansen Nästrot. Börja i det inre hörnet av brynet och borsta uppåt och utåt i korta, hårliknande drag efter ögonbrynets naturliga form.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.